top of page

Ragnaroks Barn


Den siste tiden har jeg vært gjestelærer på Asker Kunstfagskole, laget en forside for Cappelen Damm, tegnet plakater og diverse andre jobber. Nå har jeg resten av året til å fokusere på neste års tegneserieutgivelse. Dessverre får jeg ikke gitt den ut som jeg helst hadde ønsket; som en føljetong i fire old school-tegneserieblader, på billig papir. Det hadde vært så latterlig kult om jeg kunne fått noen til å oppdage tegneserier på den måten igjen. Det får være en trøst at flere barn og ungdom sannsynligvis kommer til å lese den når den er tilgjengelig som en bok i bibliotekene, enn om den hadde vært gjemt bak de plastinnpakkede leketøysreklamene i bladhyllene.

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page