top of page

Neste utgivelse: FNRZ


Over: Omslaget til bladet som selges under OCX

Min neste tegneserieutgivelse er "FNRZ"!

FNRZ er en action / spenning / sci-fi / eventyr / øko-drama-serie, rettet i hovedsak

mot barn/ungdom. Kjenner du noen, eller er du noen, som liker f.eks Bone, Amuletten, Battling Boy eller Apefjes (ingen foreløpige nyheter om Bok 4 enda, dessverre), er dette det du trenger. Serien gis ut på Jippi Forlag, i en 100 siders bok. Dette er en omfattende historie i flere (avsluttede!) deler, det mest ambisiøse jeg noen gang har gjort.

Boka kommer ikke ut før på senhøsten, men det første kapittelet gis ut som et TEGNESERIEBLAD (sånn tegneserier skal leses) i BEGRENSET OPPLAG for salg under årets OSLO COMICS EXPO. Den er tilgjengelig på Jippis stand. Begrenset opplag, som sagt! Om du vil være sikker på å få tak i et eksemplar er det bare å gi lyd, så holder jeg av et (signert) til deg. (Prisen er ikke helt klar enda, men det blir BILLIGERE ENN EN PILS.)

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page