top of page

INNTRENGER

FNRZ 2 er langt på vei påbegynt - forvent en oppdatering på den om ikke altfor lenge.

Men: Jeg har et annet prosjekt på gang, som jeg jobber med parallelt - en adapsjon av Bing og Bringsværd's sci-fi-klassiker "Hvem av oss er den drepte?" fra 1978. Dette er manuskriptet til NRK-serien "Blindpassasjer" fra 1980. Dette er en overraskende visjonær historie, som faktisk holder seg ekstremt godt også i dag. Romskip! Maskinell tåke! Roboter! Groteske mordgåter! Sex! Eksistensiell angst! Min versjon vil holde seg temmelig nært til kildematerialet, og blir gitt ut av Ena forlag under navnet "Inntrenger". Jeg ser fram til at den kan trenge seg inn i bokhylla di en gang neste år.

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page