top of page

NYE BØKER

Leeenge siden jeg har oppdatert her - hadde helt ærlig glemt at denne siden fantes. Men det er ikke fordi jeg har vært lite aktiv ellers; denne høsten slipper jeg ikke mindre enn TRE bøker, som illustratør og tegneserieskaper. Først ute er "DØDEN", en faktabok for barn, i 100% tegneserieform, skrevet av ingen ringere enn Endre Lund Eriksen. Klikk på bildet for å lese et utdrag av boka, samt få muligheten til å bestille den til en litt billigere penge enn i bokhandlene.Neste bok ut er "INNTRENGER", en lang tegneserie basert på Bing og Bringsværds opprinnelige manus til NRK-serien "Blindpassasjer" fra 1978 (se en tidligere post under her). Etter den kommer "SUPERVULKANER OG DIGRE DINOSAURER: DEN KJEMPESTORE BOKA OM NORGES KJEMPELANGE HISTORIE", laget med Reidar Müller. Info om disse kommer fortløpende.


Og til sist, jeg har ikke glemt Nagel, Farah og Brage. Oppfølgeren til "Nagel" er underveis, men har måttet ligge litt på lunk mens jeg gjorde/gjør ferdig de nevnte tre bøkene. Det bør uansett bare tjene den godt, jeg har utviklet meg veldig som tegner og serieskaper med disse prosjektene, og jeg er klar for å bruke alt jeg har lært når jeg setter i gang med serien for fullt. Forvent den i første halvdel av 2021, og en konkret oppdatering om en måned, pluss minus.

Commentaires


Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page