top of page

FNRZ Bok 1: NAGEL


Den 12. desember kommer endelig min nye tegneserie ut. Boka heter Nagel, og er første del i en serie som heter FNRZ. Dette er en ambisiøs og omfattende eventyrserie, som kommer til å spenne over en lengre tid. Tanken med denne har vært å lage en old school spenning- og humorserie for yngre lesere - men som helt fint passer for alle.

Denne første boka sparker i gang historien. Vi møter ungdommene Farah, Brage og Nagel, som bor i en fantasiverden, men med både fantastiske og veldig jordnære problemer de må overleve. Det være seg skole, mobbing, løgnaktige voksne, monstre eller en mystisk forbannelse som ligger under og truer hele verden. Verdenen er stor, og hemmelighetene er mange.

FNRZ er en kompakt, fargerik og eksplosiv blanding av inspirasjonskilder, alt fra tegneserier som Bone, Sprint, Linda og Valentin, Evangelion, Alita og Battling Boy, til Star Wars, norrøn mytologi, punk, rock og metal. Alt tegnet med en skarp tusj uten kompromisser.

Boka vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra Jippi i løpet av noen dager.

Utvalgt innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page